Ingrediënten
Stegeman Plus Cervelaat
Stegeman Plus Chorizo
Stegeman Plus Chorizo Sticks
Stegeman vegetarisch broodbeleg meditteraan
Stegeman vegetarisch broodbeleg tuinkruiden
- of varieer met Stegeman vegetarisch broodbeleg kerrie
tortilla chips
3 mais kolven
boter
tabasco saus
limoen
groene olijven
guacamole
jalapeno's
Bereidingswijze
- Voor extra sappige maïs, kook je de kolven 8-12 minuten in een ruime pan. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Grill de maïskolven voor het serveren 5 minuten op de BBQ. Serveer met boter, tabasco en limoensap voor een Mexican twist.
- Snijd de Cervelaat en Chorizo in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over een grote borrelplank en het feest kan beginnen!
- Tip: Je kunt ook gemakkelijk zelf guacamole maken. Meng hiervoor het geprakte vruchtvlees van 2 avocado’s met 1 fijngesnipperd sjalotje, sap van 1 limoen, 1 tomaat in stukjes, zout, peper en tabasco naar smaak. Tortillachips erbij en dippen maar!
Plus 30% minder vet
Plus Cervelaat
De heerlijke Stegeman Cervelaat, nu met 30% minder vet! Een deel van het vet is vervangen door boterbonen