Cervelaat
Ontdek Stegeman Fijne Cervelaat. Gemaakt op de klassieke manier. De stukjes vlees zijn mooi fijn gemalen. Dat maakt ‘m zacht en rond. Evenwichtig, zoals goede cervelaat hoort te zijn.
Cervelaat Dijon mosterd
Ontdek Stegeman Dijon mosterd Cervelaat. Iedere Cervelaat heeft van nature iets fris. In dit recept komt dat frisse nog mooier naar voren. Want de echte Dijonmosterd en mosterdzaadjes maken deze worst nog rijker en smeuïger.
Chorizo licht pittig
Er is veel moois te ontdekken in Stegeman Licht Pittige Chorizo. De verwarmende smaak van paprika, knoflook en peper. Maar in zijn pittige karakter schuilt nog veel meer moois: ver weg zelfs iets sappigs en fris.
Rundercervelaat
Ontdek Stegeman Runder Cervelaat. Traditioneel wordt cervelaat bereid met varkensvlees. Maar dit is een uitzondering. Een bijzondere! Deze is gemaakt van puur rundvlees, dus helemaal zonder spek! En toch heerlijk smeuïg, vol en rond van smaak.
Salami Italiaanse kruiden
Probeer eens Stegeman Italiaans gekruide Salami. Je proeft direct dat de salami in Italië is ontstaan. Pure eenvoud, met de kenmerkende Italiaanse geuren en smaken van basilicum, oregano en rozemarijn.
Salami mild gekruid
Ontdek Stegeman Mild Gekruide Salami. Gemaakt op de klassieke manier, met een mooi evenwicht tussen het kruidige en het frisse dat goede salami hoort te hebben. Heel even roken heeft de smaak nog wat rijker gemaakt.
Inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten